Ενημερωτικά

Ευχαριστούμε που επισκέπτεστε τις ΜΝΗΜΕΣ.

Η ομάδα συνεργασίας εργάζεται αφιλοκερδώς για μια σωστή και αμερόληπτη καταγραφή της ιστορίας μετανάστευσης των Ελλήνων όπου γης. Τα άρθρα που προβάλλονται καθώς και το υλικό έχουν τη σχετική άδεια προβολής από τον κάτοχο.

Σε κάθε περίσταση τα δικαιώματα ανήκουν στο δημιουργό και κάτοχο των κειμένων, φωτογραφιών, βίντεο κ.ά. Οι σελίδες ΜΝΗΜΕΣ βέβαια δημιουργούν το δικό τους οπτικοακουστικό υλικό και θα το βρείτε διεσπαρμένο στα άρθρα και στις κατηγορίες που ανήκει.

Το μεγαλύτερο μέρος των βίντεο που προβάλλονται εδώ έχει δημιουργηθεί από τον συνεργάτη Σταύρο Ανθόπουλο ο οποίος ακολουθεί με την ψηφιακή του κάμερα τις εκδηλώσεις που γίνονται κατά καιρούς σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Οι εκδηλώσεις αυτές είναι κυρίως αναπαραστάσεις από παραδόσεις του Ελληνισμού στις αλησμόνητες πατρίδες του.

Οι σελίδες ΜΝΗΜΕΣ έχουν ιδρυθεί και συντονίζονται από τον Ιάκωβο Γαριβάλδη (μόνιμο κάτοικο Αυστραλίας) και ο οποίος είναι ο γενικός υπεύθυνος του περιεχομένου, καταχώρησης, και προβολής των σελίδων.

___________________________________________

Για να γίνετε συνδρομητές και να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν νέα κείμενα προστίθενται στις ΜΝΗΜΕΣ συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ πιο κάτω –

[subscribe2]